INFO:

windskiper@gmail.com

ODDAMO APARTMAJE
 V BOHINJU,
že od
30€ na noč

vrtnarija

 
 
 
 
 

 


Modrin Bohinj

           je družinsko podjetje. Naša dejavnost je raznovrstna. Sedež je v Bohinjski Bistrici, na Zoisovi ulici 2a. Na tem naslovu je tudi kava bar s čudovitim letnim vrtom, saj se v poletni vročini lahko hladite ob potoku Bistrica, ali preživite romantičen večer v prekrasnem ambientu.

 

V Bohinjski Bistrici je tudi vrtnarija, kjer vam ponujamo rezano cvetje, lončnice, sadike in cvetlične aranžmaje za vse priložnosti.

 

Če imate proizvodnjo, tiskarno, servisno delavnico, …, potrebujete krpe za čiščenje. Pakirano v 10 kg balah vam jih po ugodnih cenah dostavimo kamorkoli, v najkrajšem možnem času.

 

V Ribčevem lazu, 600 m od Bohinjskega jezera, prodajamo lastna počitniška stanovanja in tri samostoje hiše. Uredimo vam ugodno kreditiranje.

 

Ko si boste pa zaželeli aktivnega dopusta, na eksotičnih destinacijah, pa zadevo prepustite dolgoletnim izkušnjam, kjer vam bomo z veseljem pripravili program in ga prilagodili vašim željam in potrebam.

 Organiziramo

 vam tudi seminarje, team buildinge, seje nadzornih svetov, kongrese, poroke, … kjerkoli na svetu, od Slovenije do Antarktike, v divjini, ali v eni od svetovnih prestolnic.
 

 
 
   

prijazno osebje

raznovrstna ponudba

pristen ambient

zanimiv razgled

svežina vode

domače počutje